pulso-o-nas-1

PULSO karkötőinkkel minden évszakban ragyogni fogsz. PULSO karkötőink nemcsak a legszebb, de a legkényelmesebb kiegészítők is

2018 áprilisa van és lassan, de biztosan beköszönt a nyár, és ezzel együtt ledobjuk a ruharétegeket. Lassan, de biztosan beköszönt az új szezon, és ha még mindig nem vettél új ruhát vagy kiegészítőt, amihez hozzá tudna passzolni, akkor azonnal váltson. Különleges karkötő kollekcióval készültünk számodra, ami biztosan jól jön a szép napsütéses napokon. Biztosan beleszeretsz a pasztell színekbe, amelyek passzolnak nyári ruhádhoz, rövidnadrágodhoz vagy rövid pólóidhoz. PULSO-ink nejlon anyagból készülnek, amely szintén rugalmas és nagyon kényelmes a kézben. Használhatja PULSO-nkat hajgumiként vagy viselheti a lábán. A PULSO karkötők előnye, hogy akár kupacban, akár tengeren is úszhatsz velük.

A kiegészítők fontos részét képezik az egész öltözéknek, így a választásukkor érdemes odafigyelni arra, hogy mit választasz vagy veszel egyáltalán.

Márkánk legújabb, nyári kollekciója, a Pulso azok közé tartozik, amelyek különösen az élénk és pasztell üde nyári színeket kedvelő nőket tetszenek. Ezeknek a karkötőknek a fő előnye, hogy könnyen kombinálhatók és kényelmes viselet. Minden kézre illeszkednek, nőiesen és finoman néznek ki rajta. A szett három karkötőből áll, melyek rugalmas nylon anyagból készültek, és érdekes és gyönyörű kiegészítőkkel egészülnek ki, mint például medálok vagy bojtok. Nem olyan egyszerűek, és mindenki észre fogja venni őket. Ragyogjon a PULSO-val bárhol, akár a városban, akár a hegyekben vagy a medencében.

pulso-o-nas-2
pulso-o-nas-3

Válogathatsz például gyönyörű kék darabok közül, melyek kifejezetten az ünnepi időszakhoz illik, mert csillagfüggők és bojtok egészítik ki őket.

A következő kollekció gyönyörű lazac rózsaszín színű, amit gyönyörű bojtok és medál is kiegészítenek. Ez a kollekció különösen alkalmas a rózsaszín árnyalatait kedvelő nők számára. Az étlapon azonban találsz más gyönyörű színárnyalatokat is, amelyekbe első látásra beleszeretsz. A kézzel készített PULSO karkötők azonban nem csak a viselés örömét hozzák, hanem a tökéletesen összehajtogatott ruhák örömét is, amelyben stílusosnak és nőiesnek érzed majd magad.

Menü bezárása
hu_HUHungarian
×

Kosár