Általános szerződési feltételek

I. BEVEZETÉS

1. Štefan Bendík cég, SNP 10, Gelnica 05601, IČO: 44859686 DIČ: 1079723700 ezen üzleti feltételek a 18. §-ának megfelelően. törvény 1. -a. 250/2007 Coll. törvény a fogyasztóvédelemről és a módosításáról. 372/1990 Coll. szabálysértésekről a módosításokkal megfelelően tájékoztatja a fogyasztót (a továbbiakban: „Vásárló” vagy „Vevő”) a kellékszavatossági jog gyakorlásának (a továbbiakban: „panasz”) feltételeiről és módjáról, ideértve a tájékoztatást arról, hogy hol tehet panaszt, és garanciális javítások elvégzése.

2. Ezek az üzleti feltételek összhangban vannak a 18. § bek. 1. §-a alapján a www.pulso.sk honlapon a fogyasztó számára jól látható helyen közzétett fogyasztóvédelmi törvény.3. Ezeken az oldalakon található a www.pulso.sk online áruház, amely kiválasztott fogyasztási cikkek értékesítését kínálja. A www.pulso.sk üzemeltetője és a kínált áruk szállítója a Štefan Bendík cég, amelynek székhelye: SNP 10, Gelnica 056 01, azonosító: 44859686 ÁFA szám: 1079723700, Csehországban bejegyzett, a Spišská Nová Ves Járási Hivatal, 056 01 Gelnica.

II. A SZERZŐDŐ FELEK AZONOSÍTÁSA:

1. eladó:

Štefan Bendík, székhelye: SNP 10, Gelnica 056 01, azonosító: 44859686 Adószám: 1079723700

2. vevő:

Megrendelő az a felhasználó (korlátozás nélkül minden természetes és jogi személy), akinek lehetősége van az Üzemeltető honlapján termékek megrendelésére. Címzett az a természetes vagy jogi személy, akinek a küldeményt a Megrendelő megrendelése szerint szánják. A rendeltetési hely az a Megrendelő által megjelölt hely, amelyre az Üzemeltető köteles gondoskodni a küldemény kézbesítéséről. Szállítás olyan árut jelent, amely az Üzemeltető kínálatának részét képezi a bevásárlóközpont honlapján.

III. AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS TÁRGYA:

1. Az eladó vállalja a megrendeléskor megadott megfelelő típusú és mennyiségű árut szállítja ki, a vevő rendelése alapján a megállapodás szerinti áron.

2. A megrendelés elküldése előtt jelölje be a négyzetet – fejezi ki a vevőhogy ismeri ezeket az általános szerződési feltételeket, teljes mértékben megértette azok tartalmát.

3. Vásárlás tárgya a megkötött adásvételi szerződés szerint az árut termék, név, típus, mennyiség, súly, méret, ár stb. a vevő megrendelésében.

IV. MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA:

A rendszer a beérkezett megrendelésről automatikusan visszaigazolást küld e-mailben. A küldemény feladása napján e-mailben vagy SMS-ben is értesítést kap. Szükség esetén a megrendelésével kapcsolatos minden további információt a megadott e-mail címre küldünk.

V. SZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK ÉS FELTÉTELEK:

Az árut futárral vagy futárral szállítjuk ki a vásárló által választott kiszállítási pontokra. Az áru szállítási ideje attól függ, hogy az áru megrendelésekor milyen szállítási módot választottak. Amennyiben a megrendelt áru kiegyenlítése vagy utánvétes megrendelése és raktáron van, az árut Szlovákia területén belül futárszolgálattal 3 munkanapon belül, futárral pedig 6 munkanapon belül kiszállítják. Szlovák Köztársaságon / Csehországon kívül / futárnál 3-5 munkanap, futárnál 6-9 nap. SR / EU / EU-n kívül 7-10 munkanap a szállításkor. Minden küldeményhez mellékelnek egy eredeti adóbizonylatot (számla) elektronikus formában, mely garanciajegyként is szolgál.

Valamennyi akció és kedvezményes kupon a készletek elfogyásáig vagy lejáratáig érvényes, az eladó döntése szerint, kivéve, ha egy adott terméknél vagy kedvezménynél másként szerepel.

Ha az eladó és a vevő az adásvételi szerződésben másként nem állapodtak meg, az eladó köteles az árut haladéktalanul, de legkésőbb az adásvételi szerződés megkötésétől számított 30 napon belül a vevőnek átadni. Ha az eladó a termék szállítási kötelezettségének az első mondatban meghatározott határidőn belül nem tett eleget, a vevő felkéri őt, hogy az általa meghatározott további ésszerű határidőn belül szállítsa le a terméket. Ha az eladó ezen a további ésszerű határidőn belül sem szállítja ki a terméket, a vevő jogosult elállni a szerződéstől.

VI. ÁRUK FIZETÉSI MÓDJA

Megrendeléskor több fizetési lehetőséget kínálunk:

1. PLATBA dobierkou cez Packeta HOME kuriér pre Slovenskú Republiku

2. PLATBA kartou cez Packeta HOME kuriér pre Slovenskú Republiku, pre Českú Republiku

3. Kártyás FIZETÉS postai rendelésen keresztül a Szlovák Köztársaságban és a Cseh Köztársaságban működő kiadóhelyeken

4. Kártyás FIZETÉS postai megrendeléssel és partnereikkel az EU / Horvátország, Olaszország, Magyarország, Németország, Lengyelország és Ausztria területén /


Utánvéttel csak Szlovákia területén tudtok fizetni a rendelésért!!!

VII. ÁRUSZÁLLÍTÁSI ÉS CSOMAGOLÁSI DÍJAK:

Minden megrendelt árut futárszolgálattal szállítunk ki, utánvéttel vagy kártyás fizetéssel.

A Szlovák Köztársaságon belüli szállítás a következőn keresztül történik Packeta HOME kuriér 6,90€ fizetéskor utánvétes fizetés.

A Szlovák Köztársaságon belüli szállítás a következőn keresztül történik Packeta HOME kuriér 5,90€ fizetésben kártya a pri zásielkovni 3,30€ fizetésben kártya. Vásárláskor 30 € felett konszignációs bolt INGYENES.

Csehországon belül keresztül Packeta HOME kuriér 9,90€ fizetésben kártya a pri zásielkovni 4,50€ fizetésben kártya. Vásárláskor 50 € felett konszignációs bolt INGYENES.

Az EU-n belül az egész szállítmány és partnereik HORVÁTORSZÁG 6,90 €, OLASZORSZÁG 10,90 €, MAGYARORSZÁG 8,90 €, NÉMETORSZÁG 9,90 €, LENGYELORSZÁG 6,90 € a AUSZTRIA 10,90 € fizetésben kártya. Vásárláskor 150 € felett szállítás INGYENES.

Az áru csomagolását a szállítás ára tartalmazza, mind Szlovákia egészére, mind pedig Csehországra.

VIII. TERMÉKHIBA FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA:

A vevő jogosult az árut az átvételt követően haladéktalanul megvizsgálni. Ha a termék csomagolásán mechanikai sérülést észlel, a vevő köteles az áru állapotát ellenőrizni, sérülés esetén pedig a fuvarozó jelenlétében sérülési jegyzőkönyvet készíteni.

A szállítás során keletkezett károkért a fuvarozó felel. A jegyzőkönyv alapján a vevőt a káresemény fuvarozóval történt megkötése után ésszerű árengedményben részesítjük, vagy új terméket szállítunk ki.

A termék mechanikai sérülésére vonatkozó igényeket, amelyek a küldemény átvételekor nem tűntek fel, a felfedezést követően haladéktalanul kell benyújtani, pl. közvetlenül a termék első használata után. Utólagos ilyen jellegű reklamációt csak abban az esetben fogadunk el, ha a vevő bizonyítja, hogy az áru átvételekor a reklamált hibák az áruban voltak. A vásárló köteles az első használat előtt áttanulmányozni a garanciális feltételeket, beleértve a kezelési útmutatót is, majd gondosan betartani ezeket az információkat. A garancia nem terjed ki a termék (vagy részei) használatból eredő normál kopására. Ezért a termék rövidebb élettartama nem tekinthető hibának és nem érvényesíthető.

Garancia:

Minden árura 24 hónapos garanciát vállalunk, kivéve, ha másként jelezzük, és az áru vevő általi átvételének napjával kezdődik. Igény esetén garancián túli szervizt is vállalunk A garanciális és jótállás utáni szervizpontokról kérésre telefonon vagy e-mailben tájékoztatást adunk.

IX. UTASÍTÁSOK ÉS UTASÍTÁSOK A MEGFELELŐ GONDOZÁSHOZ:

Az ékszer egy finom tárgy, amelyet díszítésre használnak. Annak érdekében, hogy ékszere a lehető leghosszabb élettartamú és szépségű legyen, használatuk során bizonyos elveket be kell tartani.

1. Ne viseljen ékszert nehéz munkavégzés közben és poros, vegyileg agresszív vagy párás környezetben, valamint olyan tevékenység közben, ahol a medálok vagy hasonlók eltörhetnek, megsérülhetnek, vagy az ékszer megsérülhet.

2. Lefekvés előtt ne felejtse el letenni az ékszert, mert ez az ékszer elszakadását vagy más mechanikai sérülést, illetve sérülést okozhat.

3. Kivételes esetekben az ékszer viselése bőrirritációt okozhat. Ebben az esetben nem javasoljuk az ékszer viselését. Ez az Ön egyéni allergiás reakciója, amely szintén nem tekinthető gyártási hibának.

4. Az ékszereket agresszív vegyszerektől mentes helyen tárolja. Az ékszerek színe ritka esetekben kissé eltérhet.

Hogyan vigyázzunk ékszereinkre?

A) A báj karkötők és medálok jelmezékszerek

B) Nem javasoljuk azonban, hogy fürödjenek velük, vagy ne tegyék ki őket nedves környezetbe

C) Hajlamosak a karcolódásra és a szakadásra

D) Nem javasoljuk, hogy kézi munkát végezzen velük, ami karcolásokat vagy szakadásokat okozhat

E) Nem javasoljuk viselését túlzott izzadást okozó sportolás közben

F) A karkötőkre óvatosan és lassan fűzze fel a medálokat egy kemény vízszintes szőnyegre / asztalra stb./, hogy a karkötő ne szakadjon el a medálok erőszakos felhelyezésekor

G) Ha nehezen tudja feltenni a medált, azonnal forduljon hozzánk, ne próbálja erőszakkal feltenni, fennáll a karkötő elszakadásának veszélye

Ezen jellemzők és hibák által okozott meghibásodások esetén reklamációt nem fogadunk el.

X. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME:

A személyes adatok védelmének feltételei
Olyan személyes adatok kezelése esetén, amely az érintettek hozzájárulásán alapul kereskedelmi kommunikáció küldése és az internetes kereskedő egyéb direkt marketing tevékenysége céljából.

Magánélet

AZONOSÍTÓ ÉS ELÉRHETŐSÉGI ADATOK ADMINISZTRATOR
Az Ön személyes adatainak kezelője a Štefan Bendík cég, amelynek székhelye: SNP 10, Gelnica 05601, IČO: 44859686, DIČ: 1079723700 (a továbbiakban: „rendszergazda”).
Az adminisztrátor elérhetőségei a következők: e-mail: info@pulso.sk, telefonos elérhetőség +421919236328, cím: SNP 10, Gelnica 05601

Az adminisztrátor nem jelölt ki adatvédelmi tisztviselőt

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGI OKA
Személyes adatai kezelésének jogi indoka a jelen adatkezelőnek adott hozzájárulása az Art. 6 par. 1 levél a) Az Európai Parlament és a Tanács 2016/679/EK rendelete a személyes adatok feldolgozása során az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (a továbbiakban: a rendelet).

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA
Személyes adatai kezelésének célja a rendszerbérléshez szükséges adózási dokumentumok, üzleti közlemények és az ügyintéző által végzett egyéb marketingtevékenységek megküldése az Ön személye felé.
értelmében nincs automatikus egyedi ügyintézői döntés. rendelet 22. §-a.

A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSI IDŐSZAKA

Az Ön személyes adatainak az adatkezelő általi tárolásának időtartama 3 év, de a leghosszabb a személyes adatok kezeléséhez (az adatkezelés céljára) adott hozzájárulásának visszavonásáig.

A SZEMÉLYES ADATOK EGYÉB CÍMZETŐI

Személyes adatainak további címzettjei a Websupport sro cég (szerveradminisztrátor, valamint adatközpont üzemeltetője)

AZ ADATVÉNY JOGAI

A rendeletben meghatározott feltételekkel jogosult arra, hogy az adatkezelőtől hozzáférést kérjen személyes adataihoz, jogosult személyes adatainak helyesbítésére vagy törlésére, illetve kezelésének korlátozására, tiltakozzon személyes adatai kezelése ellen. , valamint az Ön személyes adatainak továbbításához való jog.

Önnek joga van személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonni. Ez azonban nem érinti az Ön személyes adatainak a hozzájárulás visszavonása előtti kezelésének jogszerűségét. A személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulását az info@pulso.sk címen vonhatja vissza

Ha úgy véli, hogy személyes adatai kezelését megsértették, vagy megsértették a rendeletet, Önnek többek között joga van panasszal élni a felügyeleti hatóságnál.

Nem köteles személyes adatokat megadni. Személyes adatainak megadása nem jogszabályi vagy szerződéses követelmény, és nem is szerződéskötéshez szükséges követelmény.

A szerződő felek megállapodtak abban, hogy a vevő, ha természetes személy, köteles az eladónak közölni vezeték- és vezetéknevét, állandó lakcímét, beleértve az irányítószámot, telefonszámot és e-mail címet.

A szerződő felek megállapodtak abban, hogy a vevő, ha jogi személy vagy egyéni vállalkozó, köteles az eladónak bejelenteni cégnevét, székhelyének címét, ideértve a postai irányítószámot, azonosítószámot, adószámot, telefonszámot és e. -levelezési cím.

Az eladó ezúton értesíti a vevőt, hogy az Art. 10. § bek. 3 betű törvény b) pontja szerint. A személyes adatok védelméről szóló 122/2013. számú törvény módosítása szerint az eladó, mint üzemeltető az adásvételi szerződés megkötése során a vevő személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül kezeli, mivel a vevő személyes adatait az adásvételi szerződés megkötése során kezeli. Az eladó a vevővel szerződéskötés előtti kapcsolatban áll, és a vevő személyes adatai szükségesek az adásvételi szerződés teljesítéséhez, amelyben a vevő egyik félként jár el.

A vevő a megrendelés elküldése előtt a megfelelő rovat elküldésével kifejezi hozzájárulását az Art. 11. § bek. törvény 1. §-a alapján, hogy az eladó személyes adatait – különösen a fent felsoroltakat és/vagy azokat, amelyek az eladónak az új termékekről, a felkínált és feldolgozott árukra vonatkozó új termékekről, kedvezményekről és akciókról szóló tájékoztatással kapcsolatos tevékenységei során szükségesek – kezeli és tárolja. minden információs rendszerében az új termékekről, a kínált árukra vonatkozó kedvezményekről és promóciókról szóló információk küldésével kapcsolatban. A vásárló ezt a hozzájárulását határozott időre adja meg az eladónak, amíg a vásárló személyes adatai kezelésének célja teljesül. Az adatkezelés céljának teljesítését követően az eladó haladéktalanul gondoskodik a vásárló személyes adatainak likvidálásáról. A vásárló a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulását írásban bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás 1 hónapon belül lejár attól az időponttól számítva, amikor a vevő a hozzájárulás visszavonását az eladónak kézbesítette.

A vásárló a személyes adatait a www.pulso.sk weboldalon a „Személyes adatok” rovatban történő bejelentkezést követően bármikor ellenőrizheti és megváltoztathatja.

A www.pulso.sk weboldal üzemeltetője az vállaljahogy a megadott adatokat kizárólag a szerződés megkötése és teljesítése céljából használjuk fel az eladó által meghatározott üzleti feltételek alapján. A kezelt adatokat a fuvarozó kivételével harmadik személynek nem teszik közzé, nem teszik hozzáférhetővé, nem adják át. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy elálljunk a biztonsági garanciától, ha egy szervert ismeretlen tettes (hacker) támad meg. Ebben az esetben a fenti adatkezelési szabályok nem érvényesek.

Az eladó értesíti a vevőt, hogy a Ptk. 15. § bek. 1 levél e) a ZnOOÚ 3. és 4. pontja alapján a vásárló személyes adatainak kezelése során feltételezhető, hogy a vásárló személyes adatait az alábbi harmadik személyek, ill. címzettek köre:

 • Packeta Slovakia sro
  Kopčianska 3338 / 82A
  851 01 Pozsony

  Bejegyzett cég:A Pozsonyi I. Kerületi Bíróság Cégjegyzékébe bejegyzett társaság, rovat: sro, ügyiratszám: 105158 / B

  ID:48136999

  ÁFA:SK2120099014

A vásárló a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban kérheti az eladótól:

 1. annak megerősítése, hogy személyes adatait kezelik-e vagy sem
 2. személyes adatai kezelésének célja
 3. általánosan közérthető formában tájékoztatást személyes adataik információs rendszerben történő kezeléséről, állapotáról a következő mértékig:
  • az eladó és az eladó képviselőjének azonosítása, ha kijelölik
  • közvetítő azonosító adatok; ez nem vonatkozik arra az esetre, ha az eladó a személyes adatok megszerzése során nem a ZnOOÚ 8. §-a szerint jár el
 4. pontos tájékoztatást általánosan érthető formában arról, hogy személyes adatait milyen forrásból szerezte feldolgozás céljából
 5. az adatkezelés tárgyát képező személyes adatainak általánosan érthető másolata,
 6. további információk, amelyek a személyes adatok kezelésének minden körülményére és feltételére tekintettel szükségesek ahhoz, hogy a vevő biztosítsa jogait és törvényileg védett érdekeit, különösen:
  • utasítás az önkéntességről vagy a kötelező személyes adatok megadásának kötelezettségéről; ha az eladó a vevő személyes adatait a vevő ZnOOÚ 11. §-a szerinti hozzájárulása alapján szerzi meg, úgy a hozzájárulás érvényességéről is értesíti, és ha a vevő személyes adatszolgáltatási kötelezettsége közvetlenül kikényszeríthető, kötelező erejű aktusból ered. Az eladó értesíti a vevőt arról a jogalapról, amely ezt a kötelezettséget rója rá, és értesíti a személyes adatok megadásának megtagadásának következményeiről
  • harmadik felekre vonatkozó információk, ha előreláthatólag vagy nyilvánvalóan személyes adatokat adnak át számukra
  • a címzettek köre, ha előreláthatólag vagy nyilvánvalóan személyes adatot bocsátanak rendelkezésükre,
  • a nyilvánosságra hozatal formája, ha személyes adatokat kell nyilvánosságra hozni
  • harmadik országokba, ha várható vagy nyilvánvaló, hogy személyes adatokat továbbítanak ezekbe az országokba
 7. az adatkezelés tárgyát képező hibás, hiányos vagy elavult személyes adatainak helyesbítése.
 8. személyes adatainak megsemmisítése, ha az adatkezelés célja megvalósult; személyes adatot tartalmazó hivatalos okiratok kezelése esetén kérheti azok visszaszolgáltatását,
 9. az adatkezelés tárgyát képező személyes adatainak likvidálása, ha a ZnOOÚ-t vagy a Szlovák Köztársaság más hatályos jogszabályát megsértették.

Ingyenes írásbeli kérelem alapján a vevőnek jogában áll kifogást emelni az eladóval szemben:

 1. személyes adatainak kezelését, amelyről feltételezi, hogy direkt marketing célból az ő hozzájárulása nélkül kezelik vagy fogják kezelni, és kéri azok megsemmisítését,
 2. 10. §-ában meghatározott személyes adatok felhasználása. 3 betű d) postai úton történő közvetlen marketing céljára, vagy
 3. 10. §-ában meghatározott személyes adatok megadása. 3 betű d) közvetlen marketing célokra.

XI. SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA:

Az Eladó kötelezettséget vállal arra, hogy a Vásárló személyes adatait a Szlovák Köztársaság hatályos jogszabályai szerint kezeli és selejtezi.

Az Eladó kijelenti, hogy a személyes adatokat a jó erkölcsnek megfelelően kezeli, és úgy jár el, hogy az ne legyen ellentétes a ZnOOÚ-val vagy más általánosan kötelező erejű jogszabályokkal, és azokat nem kerüli meg. Az Eladó kijelenti, hogy az érintett hozzájárulását az Eladót terhelő szerződéses jogviszony, szolgáltatás, áru vagy kötelezettség visszautasításával való fenyegetéssel nem érvényesíti és nem szabja feltételhez.

Ingyenes írásbeli kérelem alapján a vevőnek jogában áll kifogást emelni az eladóval szemben:

a) személyes adatainak kezelését, amelyekről feltételezi, hogy közvetlen üzletszerzés céljából az ő hozzájárulása nélkül kezelik vagy fognak kezelni, és kérni kell azok megsemmisítését,

b) a személyes adatok 10. § bek. 3 betű d) postai úton történő közvetlen marketing céljára, vagy

c) a 10. § (1) bekezdésében meghatározott személyes adatok megadása. 3 betű d) közvetlen marketing célokra.

XII. RENDELÉS LEMONDÁSA:

Minden rendelés lemondására a rendelés napján 15:00 óráig van lehetőség, ha a megrendelés 15:00 óráig érkezett, illetve 12:00 óráig, ha a megrendelés előző nap 15:00 óra után érkezett be az info@pulso e-mail címen. .sk, vagy a + 421 910 586 628-as telefonszámon indoklás nélkül. Csak adja meg a megrendelt áru nevét, e-mail címét, rendelési számát és leírását.

Az eladónak jogában áll elállni a rendeléstől, ha a készlet eladása vagy az áru hiánya miatt az árut a jelen feltételekben meghatározott határidőn belül, vagy a webáruházban megadott áron nem tudja a vásárló részére kiszállítani, kivéve, ha a vásárló megállapodik a cserében. A rendelés törléséről a vásárlót telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Amennyiben a vásárló az áru lemondott megrendelésének vételárának egy részét vagy egészét már kifizette, ezt az összeget a megrendelés törlését követő 14 napon belül visszautalja a számlájára, vagy postai utalvány útján.

XIII. A SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA A FOGYASZTÓ VEVŐ ÁLTAL

A fogyasztó jogosult az adásvételi szerződéstől indoklás nélkül elállni a Kbt. 7. § és azt követő § számú törvény A távértékesítés során a fogyasztóvédelemről szóló 102/2014. számú törvény (a továbbiakban: tv.) az áru átvételétől számított 14 napon belül, ha az eladó határidőben és szabályszerűen teljesítette a távértékesítésben foglalt tájékoztatási kötelezettségét. törvény 3. §-a a fogyasztóvédelemről a távértékesítésben. A fogyasztónak joga van az árut az átvételt követően ezen időtartamon belül kicsomagolni és kipróbálni a klasszikus „kő” boltban szokásos vásárláshoz hasonló módon, az áru jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges mértékben. A fogyasztó felelősséggel tartozik az áru értékének bármilyen csökkentéséért. Ezért a tesztelés nem azt jelenti, hogy elkezdjük használni az árut, és néhány nap múlva visszaküldjük az eladónak.

A vevő az elállási határidő kezdete előtt is elállhat az adásvételi szerződéstől, amelynek tárgya az áru megvásárlása.

A vevő nem állhat el az adásvételi szerződéstől, amelynek tárgya a fogyasztó egyedi igényei szerint készült áru (vagyis minden egyedi termék - pecsétek, öntapadó pecsétek, esküvői meghívók stb.), egyedi gyártású áru értékesítése. áruk vagy kifejezetten egy fogyasztó számára tervezett áruk,

A fogyasztó nem állhat el a szerződéstől a fogyasztó különleges igényei szerint készült áru, vagy kifejezetten egy fogyasztónak szánt áru, illetve olyan áru esetében, amely tulajdonságai miatt nem küldhető vissza.

A fogyasztó felelősséggel tartozik az árunak az áru kezeléséből adódó értékcsökkenéséért, amely meghaladja az áru tulajdonságainak és működőképességének megállapításához szükséges mértéket.

Az árut vissza kell küldeni, beleértve az ajándékokat is. Az áru Eladóhoz történő eljuttatásának költsége a Vevőt terheli. A nekünk küldött küldeményt Ön fizeti. Javasoljuk, hogy kössön biztosítást az árura. Utánvétet nem fogadunk el. Kérjük, hogy az árut az eredeti csomagolásban, használaton kívül, sértetlenül küldje vissza, beleértve a tartozékokat (eredeti vásárlást igazoló bizonylat, jótállási jegy (ha tartozék), használati útmutató stb.). Fenn kell tartani az áruk megfelelő gondozását. Az eladó nem vállal felelősséget a küldemény elvesztéséért vagy sérüléséért.

Az eladó köteles indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozatnak a vevő részére történő kézbesítésétől számított 14 napon belül visszatéríteni a vevőnek az adásvételi szerződés alapján vagy azzal összefüggésben tőle kapott valamennyi fizetést, ideértve a szállítást, szállítást és postaköltség és egyéb költségek.. Ez nem vonatkozik a többletköltségekre, ha a vevő az eladó által kínált legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott, sem a többletszolgáltatások költségeire, ha azok a szerződés tárgyát képezték és teljes egészében biztosított. (Szerződéstől való elállás esetén az áruk kiszállítási költségét is megtérítjük az általunk kínált legolcsóbb általános kézbesítési mód tartományában, azaz a küldemény Szlovák Postával történő kézbesítésének rendszeres postaköltsége)

Az eladó nem köteles visszaküldeni a vevőnek a jelen feltételek e pontja alapján kifizetett összegeket, mielőtt az árut átadták neki, vagy amíg a vevő nem igazolja az áru visszaküldését az eladónak, kivéve, ha az eladó javasolja az áru átvételét. személyesen vagy az általa meghatalmazott személy útján.

A vevő az elállási határidő kezdete előtt is elállhat az adásvételi szerződéstől, amelynek tárgya az áru megvásárlása.

A fogyasztó a szerződéstől való elállás esetén köteles az árut legkésőbb a szerződéstől való elállást követő 14 napon belül visszaküldeni.

Ha a vevő eláll az adásvételi szerződéstől, az adásvételi szerződéshez kapcsolódó minden további szerződés, amelytől a vevő elállt, szintén eleve megszűnik.

XIV. A TERMÉKRE MEGJELENT DÍJAK:

Minden termékméretet a karkötő teljes hosszában mérnek. Az eladó nem vállal felelősséget a mérőrendszer félreértéséért.

XV. SZERZŐDÉS A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKRŐL ÉS PANASZI ELJÁRÁSRÓL:

A megrendelés elküldése előtt a vásárlót meg kell erősítenünk a négyzet bejelölésével, hogy elolvasta a jelen feltételeket, elolvasta, megértette a tartalmukat és teljes mértékben egyetért velük.

XVI. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK:

Az Üzemeltető és az Ügyfelek között létrejövő valamennyi jogviszonyra a Szlovák Köztársaság jogszabályai az irányadók. A jelen Üzletszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadók.

Az üzlet üzemeltetéséért felelős személy vezeték- és vezetékneve, valamint az e-mail elérhetősége: Štefan Bendík, info@pulso.sk

Útmutató a www.pulso.sk webáruház használatához

1. A www.pulso.sk e-shopunkat olyan természetes személyek használhatják, akik teljes körűen cselekvőképesek.

2. Szolgáltatásaink rendeltetésszerű használatához a felhasználónak olyan számítógéppel és szoftverrel kell rendelkeznie, amely megfelel az alábbi minimumkövetelményeknek: aktuális Internet böngésző, pl. Internet Explorer, Firefox vagy Chrome, legalább 1024 × 768 felbontású monitor, ajánlott a Cookie-k és a Java Script engedélyezése, az Adobe Acrobat Reader telepítése és egy aktív e-mail fiók.

3. A www.pulso.sk e-shop cookie-kat tárol a felhasználó számítógépén, melyeket az általa tárolt információk funkcionális megőrzésére használnak - pl. böngészési beállítások mentése. A cél az, hogy a következő látogatáskor könnyebbé tegyük a böngészést. A felhasználó dönti el, hogy mely sütiket és hogyan tárolja, az internetböngésző (általános használatos: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Safari) beállításai segítségével. A böngésző eredeti beállításai lehetővé teszik a cookie-k tárolását.2. § 1. Az áruk tulajdonságait a www.pulso.sk weboldalon elérhető Termékismertető tartalmazza (karkötők, medálok, nyakláncok, órák, pénztárcák stb.), valamint a termék leírásában. Kérjük vásárlóinkat, vegyék figyelembe, hogy minden termék rendelkezik meghatározott tulajdonságokkal, minden termék megismételhetetlen és legalább különbözik ugyanazon termék más példányaitól, valamint azt is, hogy kis méretűek, és az e-shopunkban bemutatott megjelenésük informatív jelleg. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a monitor paramétereinek méretei és beállításai befolyásolják a termékek megjelenését.

2. Az üzletben feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t, mivel nem vagyunk ÁFA-fizetők. A vásárló a kosárban választhatja ki a küldemény típusát. A kötelező érvényű jogszabályok értelmében minden megrendelésről elektronikus számla kerül kiállításra.

3. Termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kapcsolódó kedvezmények más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az ügyfél választása alapján egy kedvezményt vehet igénybe, ha az adott kedvezmény feltételei egyértelműen nem teszik lehetővé több kedvezmény együttes igénybevételét.3. §(1) Az árut a szállítmányok kézbesítésével foglalkozó fuvarozó szállítja ki, vagy postai úton az irányelvekkel összhangban, amelyek tartalmazzák a határidőket és a szállítási módot. Azon fuvarozók irányelvei, amelyek szolgáltatásait e-shopunk igénybe veszi, elérhetők a weboldalukon.

2. Figyelmeztetjük Megrendelőket, hogy az értékes küldemények ki vannak téve az esetleges elvesztés veszélyének, és a kötelező érvényű előírások a küldeményt átvevő személyt is kötelezettségekkel terhelik.

3. Tájékoztatjuk, hogy küldeményeink mindig megfelelő csomagolásban vannak az áru sérülése ellen

4. Javasoljuk Ügyfeleinknek, hogy futár jelenlétében ellenőrizzék a küldeményt. Az előírásoknak megfelelően a Vásárlónak joga van a csomagot felbontani és ellenőrizni, hogy annak tartalma megfelel-e a megrendelésnek, valamint hogy az áru nem sérült-e.

5. Kérjük Ügyfeleinket, hogy ne fogadják el a küldeményt, és a lehető leghamarabb lépjenek kapcsolatba velünk, ha a küldemény csomagja eltér a fentiektől, vagy sérült, vagy ha a megrendeléstől eltérés van.

6. A távértékesítési szerződéstől való elállási jog gyakorlásával összefüggésben az áru visszaküldésének szükséges költségeit a vásárló viseli.

FIGYELEM: Az üzleti feltételek www.pulso.sk és a 614. §, valamint a 420. § bek. törvény (Ptk.) 1. §-a alapján a vevő köteles megrendelését (utánvét) átvenni. A Www.pulso.sk jogosult a küldemény átvételének elmulasztásával okozott kárt a Szlovák Köztársaság hatályos jogszabályai szerint bíróságon és a végrehajtón keresztül érvényesíteni.  

 

Termékcsere a www.pulso.sk oldalon

 LETÖLTÉS: csereformula1

ÁRUCSERE ÁRUCSERE a kézbesítéstől számított 14 napon belül az érvényes SOI előírások szerint az áru webáruházból történő visszavételekor.

1. Tegye a terméket fehér, buborékmentes borítékba, amely ütésálló és általában postai úton kerül értékesítésre. Erre a borítékra írja rá cégünk címét és lehetőleg biztosított levélben küldje el (nem utánvéttel, nem ajánljuk a csomagokat sem, mivel a csomagokat nem posta szállítja ki részünkre, így a csere megoldásának ideje meghosszabbodik).

Az Öntől érkező szállítmánynak a következőket kell tartalmaznia:

 • áru az eredeti csomagolásban
 • megrendelőlap
 • eredeti számla
 • csereformula1

2. Felhívjuk a figyelmet a fogyasztói jogokra, miszerint a fogyasztót nem illeti meg a távollévők között kötött szerződés cseréjének és elállásának joga olyan szerződés esetén, amelynek tárgya nem előállított termék. énszemélyre szabott igények.

3. A www.pulso.sk fenntartja a jogot arra is az árucsere elutasításaamely látható kopás, jelentős felületi kopás vagy mechanikai sérülés nyomait mutatja.

4. Az áruk cseréje legkésőbb a kézbesítéstől számított 14 napon belül lehetséges a vonatkozó SOI-szabályok szerint az áruk webáruházból történő visszaküldésekor. A fogyasztó által kért áru cseréjekor, valamint olyan áru cseréjekor, amely nem az eladó hibájából származik, és nem az eladó hibájából keletkezett, minden postaköltséget a fogyasztó fizet.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Raktárainkban közel 99% található a kínált választékból.

A LEGTÖBB INFORMÁCIÓS ÉS GYORS TELEFONOS MEGRENDELÉS

A termékről nem csak teljes körű információ, hanem minőségi fotók is rendelkezésre állnak, lehetőség van közvetlenül e-mailben vagy telefonon egyeztetni, és lehetősége van KÖNYV Terméke telefonon érdeklődjön a +421 910 586 628 számon az info@pulso.sk e-mail címen

Visszaküldési politika

LETÖLTÉS: panasz űrlap 1

I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1. A Štefan Bendík társaság ebben a panaszeljárásban a 18. § bek. törvény 1. -a. 250/2007 Coll. törvény a fogyasztóvédelemről és a módosításáról. 372/1990 Coll. szabálysértésekről a módosításokkal megfelelően tájékoztatja a fogyasztót (a továbbiakban: „Vásárló” vagy „Vevő”) a kellékszavatossági jog gyakorlásának (a továbbiakban: „panasz”) feltételeiről és módjáról, ideértve a tájékoztatást arról, hogy hol tehet panaszt, és garanciális javítások elvégzése.

2. Jelen panasztételi eljárás a 18. § bek. 1. §-a alapján a www.pulso.sk honlapon a fogyasztó számára jól látható helyen közzétett fogyasztóvédelmi törvény.

II. FELELŐSSÉG AZ ELADOTT ÁRUK HIBAÉRT

1. Štefan Bendík felelős a vevő által átvett áruk hibáiért - gyártási hibákért (Ptk. 619. § 1. bek.), valamint a jótállási idő alatt az áru átvétele után keletkezett hibákért (619. § bek. 2. §-a). A jótállási idő 24 hónap (Ptk. 620. §).

2. A jótállási idő attól a naptól kezdődik, amikor az árut a vásárló átvette (Ptk. 621. §).

3. Nem számít bele a jótállási időbe a kellékszavatossági jog gyakorlásától addig az időpontig eltelt időszak, amikor a vevő a javítás befejezését követően köteles volt a terméket átvenni. Az áru cseréje esetén a jótállási idő az új áru átvételétől kezdődik (Ptk. 627. §).

4. A szavatossági idő hatálya alá tartozó áruk hibáiért való felelőssége megszűnik, ha azt a szavatossági idő alatt nem gyakorolták (Ptk. 626. § 1. bek.).

A normál kopás, karcolás és mechanikai sérülés nem tekinthető gyártási hibának, és ezekben az esetekben a reklamációt megalapozottan elutasítjuk.

Ingyenes garanciális javításra jogosult lejár:

a) a teljes áru bemutatásának elmulasztása, beleértve a tartozékokat is,

b) az áru átvételével kapcsolatos nyilvánvaló hibák bejelentésének elmulasztása,

c) az áru szavatossági idejének lejárta,

d) az áruk szakszerűtlen és hanyag kezelése vagy a gondozás elhanyagolása,

e) az áru vevő által okozott mechanikai sérülése

A jótállási idő alatt a vásárlónak joga van a hiba ingyenes elhárítására, miután az árut, beleértve a tartozékokat, a dokumentációt a jótállási jegygel együtt, ill. a jótállási igazolásként szolgáló fizetési bizonylat másolatát a reklamációs űrlapon kitöltve az eladó postacímére.

III. A HIBAFELELŐSSÉGI JOGOK ALKALMAZÁSÁNAK HELYE (PANASZ)

A vevő a kellékszavatossági jogát a hiba megjelenését követően indokolatlan késedelem nélkül köteles gyakorolni (Fogyasztóvédelmi törvény 18. § (2) bek.). Ha az árut a vásárló továbbra is hibásan használja, aminek következtében az kitörölhetetlenné válik, a reklamációt az eladó megalapozottan elutasítja. A Vevő panaszt nyújt be személyesen az Eladó telephelyén, vagy postai úton az árunak az Eladó címére történő elküldésével.

IV. A PANASZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A panasztételi eljárás azon a napon kezdődik, amikor az alábbi feltételek együttesen teljesülnek:

a) a panaszról szóló értesítés kézbesítése az eladónak,

b) a reklamált áru átadása a vevőtől az eladóhoz vagy az erre kijelölt személyhez.

V. PANASZI MÓDSZER

1. A panasz átlátható kezeléséhez javasoljuk az ún panasz űrlap, amely szintén megtalálható az oldalunkon az oldal tetején, határozza meg az esetleges hibákat, és aláírásával erősítse meg a reklamált áru kiszállítását. Az áru reklamációra történő benyújtásakor vagy küldésekor a vásárló köteles bemutatni a vásárlást igazoló okmányt, amely jótállási jegyként vagy annak másolataként szolgál.

Ha kérdése van az áruval kapcsolatos reklamációval kapcsolatban, forduljon hozzánk e-mailben az info@pulso.sk e-mail címen vagy telefonon, ld. kapcsolatokat.

A panasztétel menete:

 • A vevő köteles a honlapunkról a reklamációs eljárásban letölthető reklamációs nyomtatványt írni, ahol megadja vezeték- és vezetéknevét, címét, tel. számot, rendelési számot, az áru átvételének dátumát és az áru reklamált hibájának leírását.
 • A vevő köteles a garancialevélként is szolgáló számla másolatát az eladónak megküldeni, amelyet a megrendelt áruval együtt kapott.
 • Az igényelt terméket fehér, ütésálló buborékos borítékba helyezi, melyet a postán megvásárolva a legjobb biztosított levéllel küldheti el, de nem utánvéttel! (nem utánvéttel és csomagot sem ajánlunk, mert a posta nem szállítja ki részünkre a csomagokat és így meghosszabbodik a csere/visszaküldés megoldási ideje).

Az Ön által küldött küldemény mozgatása/szállítása ellenőrizheti a Szlovák Posta honlapján, a www.posta.sk nyomkövetési részben. A szállítási/nyomkövetési szám a szállítólevél hátoldalán található. Utánvéttel feladott árut nem fogadunk el.Tedd a borítékba:

 • a terméket lehetőség szerint az eredeti csomagolásban
 • kitöltött reklamációs űrlapot
 • a számla másolatát, amely garanciaként is szolgál,

2. Ha a fogyasztó panasszal él, az Eladó, vagy az általa meghatalmazott alkalmazott, vagy megjelölt személy köteles meghatározni a panasz kezelésének módját (a Fogyasztóvédelmi törvény 2. § m) pontja szerint, legkésőbb 30 napon belül. a panasz kelte. A panasz kezelési módjának meghatározását követően a panasz azonnali elbírálásra kerül, indokolt esetben később is rendezhető; a panasz rendezése azonban nem tarthat tovább a panasz keltétől számított 30 napnál. A panaszkezelési határidő lejárta után a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni, vagy a terméket új termékre cserélni. Panaszkezelés a reklamációs eljárás megszüntetése a kijavított termék átadásával, termékcserével, a termék vételárának visszaküldésével, a termék árából kedvezmény megfizetésével, a teljesítés átvételére vonatkozó írásbeli felszólítással vagy annak indokolt elutasításával (2.§. m) pontja szerinti fogyasztóvédelmi törvény.

3. Ha a fogyasztó a vásárlástól számított első 12 hónapon belül termékpanaszt nyújtott be, az eladó a reklamációt csak szakmai megítélés alapján rendezheti; A szakértői értékelés eredményétől függetlenül a fogyasztó nem kötelezhető a szakértői értékelés költségeinek vagy a szakértői értékeléshez kapcsolódó egyéb költségek megtérítésére.

4. Ha a fogyasztó a vásárlást követő 12 hónapon belül termékreklamációt tett, és az eladó azt elutasította, a reklamációt intéző személy köteles a panaszkezelési okiratban feltüntetni, hogy a fogyasztó a terméket kinek küldheti el szakmai elbírálás céljából. Ha a terméket kijelölt személy részére szakértői értékelésre küldik, a szakértői értékelés költsége, valamint minden ezzel kapcsolatos célszerűen felmerülő költség a szakértői értékelés eredményétől függetlenül az eladót terheli. Ha a fogyasztó szakmai elbírálással bizonyítja az eladó hibáért való felelősségét, ismételten panaszt tehet; a jótállási idő a szakmai elbírálás során nem jár le. Az eladó köteles a fogyasztónak a reklamáció újbóli benyújtásától számított 14 napon belül megtéríteni a szakmai elbírálás során felmerült valamennyi költséget, valamint az ezzel kapcsolatosan célzottan felmerült költséget. Az újra benyújtott igény nem utasítható el.

5. Az eladó köteles a panasz kezeléséről legkésőbb a panasz keltétől számított 30 napon belül írásbeli nyilatkozatot kiadni (Fogyasztóvédelmi törvény 18. § (9) bekezdés).

6. Ha a hiba orvosolható, a Vevőnek joga van annak ingyenes, időben történő és szakszerű eltávolítására. Az Eladó dönt a hiba elhárításának módjáról, és köteles a hibát indokolatlan késedelem nélkül megszüntetni (Ptk. 622. § 1. bek.)

7. Indokolt csere esetén a Vevő kérheti a hiba elhárítása helyett az áru cseréjét, vagy ha a hiba csak az áru egy részét érinti, ezen alkatrész cseréjét, ha az Eladót nem terheli aránytalan költség a hiba ára vagy súlyossága (622. §.

8. Az eladó a hibás árut a hiba elhárítása helyett mindig tökéletesre cserélheti, ha ez a vevőnek nem okoz komolyabb nehézséget (Ptk. 622. § 3. bekezdés).

9. Jogos reklamáció esetén olyan hibáról van szó, amely nem hárítható el, és amely megakadályozza a dolog rendeltetésszerű, hibamentes, dologként történő használatát, a Vevőnek joga van a dolgot kicserélni, vagy elállni a terméktől. szerződés. Ugyanezek a jogok a Vevőt illetik meg, ha az orvosolható hibákról van szó, de ha a Vevő a hiba kijavítás utáni megismétlődése vagy nagyobb számú hiba miatt nem tudja rendeltetésszerűen használni a dolgot (Ptk. 623. § 1. bek. ).

10. Ha javíthatatlan hibáról van szó, amely azonban nem akadályozza az áru rendeltetésszerű használatát, a Vevőt a termék árából ésszerű árengedmény illeti meg.

11. Az eladó köteles a panaszt kezelni és a reklamációs eljárást az alábbi módok valamelyikén megszüntetni:

 • a javított áru átadásával,
 • árucsere,
 • az áru vételárának visszaküldésével,
 • az áru árából ésszerű árengedmény megfizetésével,
 • az áru szavatossági igényének indokolt megtagadásával.

12. Az eladó tájékoztatja a vásárlót a reklamáció kezeléséről írásban a vevő címére. Az áruval együtt megküldi a vevőnek a reklamációs nyilatkozat másolatát, az átvett és kimenő áruról készült fényképes dokumentációt.

A reklamáció kezelésével a szavatossági idő a reklamáció időtartamával meghosszabbodik. Ha a reklamációt a törvényben meghatározott jótállási időn belül az áru újra cseréjével rendezték, akkor a jótállási idő a reklamáció időpontjától kezdődik újra.

13. A Szlovák Kereskedelmi Ellenőrzési Hatóság (SOI) kérésére az Eladó köteles bizonyítani az átvételi elismervény másolatát, amely okok miatt nem lehet azonnal dönteni a panasz kezelésének módjáról, és amelyek miatt a panaszt a szakértői értékelés eredményének és a panasz igazolásának másolatának megállapítása után azonnal nem tudja kezelni. Ha a vásárló a vásárlástól számított első 12 hónapon belül reklamációt tesz a termékkel kapcsolatban, az Eladó a reklamációt elutasítással csak szakmai elbírálás vagy a gyártó által a reklamáció észrevételezésére felhatalmazott személy alapján tudja kezelni. Ha a vevő a vásárlástól számított 12 hónap elteltével termékreklamációt tesz, és az eladó azt elutasítja, a reklamációt intéző személy köteles a panaszkezelési okiratban feltüntetni, hogy a fogyasztó kinek küldheti el a terméket szakmai elbírálás céljából. Ha a terméket kijelölt személy részére szakértői értékelésre küldik, a szakértői értékelés költsége, valamint minden ezzel kapcsolatos célszerűen felmerülő költség a szakértői értékelés eredményétől függetlenül az eladót terheli. Ha a fogyasztó szakmai elbírálással bizonyítja az eladó hibáért való felelősségét, ismételten panaszt tehet; a jótállási idő a szakmai elbírálás során nem jár le. Az eladó köteles a fogyasztónak a reklamáció újbóli benyújtásától számított 14 napon belül megtéríteni a szakmai elbírálás során felmerült valamennyi költséget, valamint az ezzel kapcsolatosan célzottan felmerült költséget. Az újra benyújtott igény nem utasítható el.

14. Az eladó köteles a fogyasztónak visszaigazolást kiadni a reklamáció megtételekor. Ha a reklamáció távközlés útján történik, az eladó köteles a reklamációról szóló visszaigazolást haladéktalanul eljuttatni a fogyasztóhoz; A reklamáció visszaigazolását nem kell kézbesíteni, ha a fogyasztónak lehetősége van a reklamációt más módon igazolni.

15. Az eladó köteles a panaszokról nyilvántartást vezetni, és azt a Szlovák Kereskedelmi Felügyeleti Hatóság (SOI) kérésére vizsgálat céljából benyújtani. A panaszról készült jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell adatokat a panasz benyújtásának időpontjáról, a panasz kezelésének időpontjáról és módjáról, valamint a panaszról készült irat sorszámáról.

A reklamáció kezelése nem érinti a vevő külön szabályozás szerinti kártérítési jogát.

Ha a fogyasztó nem elégedett azzal, ahogyan az eladó panaszát kezelte, vagy úgy ítéli meg, hogy az eladó megsértette jogait, lehetősége van az eladóhoz fordulni jogorvoslatért. Ha az eladó a jogorvoslati kérelemre válaszol, vagy annak feladásától számított 30 napon belül nem válaszol, a fogyasztó jogosult vitája alternatív megoldási javaslatát előterjeszteni a Szt. 12. §-a alapján. nem. 391/2015. az alternatív vitarendezésről és egyes törvények módosításáról. Az eladóval fennálló fogyasztói jogviták alternatív megoldására illetékes szerv Štefan Bendík SOI Felügyelőség a Kassa régióért , Vrátna 3, PO BOX A-35, 040 65 Kassa 1, Felügyeleti Osztály, tel. nem. 055/729 07 05, 055/622 76 55, fax sz. 055/622 46 95, www.soi.sk vagy más, a Szlovák Köztársaság Gazdasági Minisztériuma által vezetett AVR-szervezetek listáján bejegyzett illetékes jogi személy (a lista a http://www.mhsr.sk címen érhető el) ; a fogyasztónak joga van eldönteni, hogy ezen AVR-szervezetek közül melyikhez forduljon. A fogyasztó alternatív vitarendezési javaslat benyújtásához használhatja a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen elérhető online vitarendezési platformot.

Stefan Bendik, SNP 10, Gelnica 056 01, IČO: 44859686 DIČ: 1079723700

Magánélet

Az Üzemeltető ezúton értesíti a Vevőt, hogy a Kbt. 10. § bek. 3 betű törvény b) pontja szerint. 122/2013 személyes adatok védelme módosítás szerint az eladó, mint üzemeltető az adásvételi szerződés megkötése során a vevő személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül kezeli, mivel a vevő személyes adatainak kezelése a szerződéskötést megelőző jogviszonyban történik. az adásvételi szerződés teljesítéséhez szükséges a vevő és a vásárló személyes adatainak feldolgozása, amelyben a vevő az egyik szerződő félként jár el.

A vevő tud a megfelelő négyzet bejelölésével a megrendelés elküldése előtt, hogy kifejezze az Ön beleegyezés bekezdése alapján. 11. § bek. törvény 1. §-a alapján, hogy az eladó személyes adatait – különösen a fent felsoroltakat és/vagy azokat, amelyek az eladónak az új termékekről, a felkínált és feldolgozott árukra vonatkozó új termékekről, kedvezményekről és akciókról szóló tájékoztatással kapcsolatos tevékenységei során szükségesek – kezeli és tárolja. minden információs rendszerében az új termékekről, a kínált árukra vonatkozó kedvezményekről és promóciókról szóló információk küldésével kapcsolatban. A vásárló ezt a hozzájárulását határozott időre adja meg az eladónak, amíg a vásárló személyes adatai kezelésének célja teljesül. Az adatkezelés céljának teljesítését követően az eladó haladéktalanul gondoskodik a vásárló személyes adatainak likvidálásáról. A Felhasználónak jogában áll a megadott hozzájárulását bármikor visszavonni a Társaság info@pulso.sk e-mail címére vagy a Társaság postacímére: Štefan Bendík, SNP 10, Gelnica 056 01 küldött írásbeli értesítés útján. hozzájárulását önként. A hozzájárulás 1 hónapon belül lejár attól az időponttól számítva, amikor a vevő a hozzájárulás visszavonását az eladónak kézbesítette. Felhasználó kijelenti, hogy a regisztrációs kérelmében megadott személyes adatai a valóságnak megfelelnek.

Jelen Általános Szerződési Feltételek 2022. január 1-jén lépnek hatályba

Menü bezárása
hu_HUHungarian
×

Kosár