A megrendeléstől számított 14 napon belül visszaküldi

Az árut 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Ha nem elégedett termékeinkkel, visszaküldheti nekünk, és visszakaphatja a pénzét. Sérült árura nem vonatkozik, a termékeket eredeti állapotukban és csomagolásukban kell visszaküldeni.

Expressz szállítás közvetlenül az ajtóig

Ha a Szlovák Köztársaságon belüli FUTÁR szállítást választja, a csomagot a feladástól számított 24 órán belül kézhez kapja. Igyekszünk a lehető leghamarabb, legkésőbb a rendelést követő második napon postázni. Ne felejtse el megadni a helyes telefonszámot és e-mail címet, hogy a futár felvehesse Önnel a kapcsolatot a kézbesítés dátumával és időpontjával kapcsolatban.

INGYENES szállítás 30 € SR / € 50 CR feletti vásárlások esetén

Ingyenes szállítás 30 € feletti vásárlások esetén Szlovákiában és 50 € feletti vásárlások esetén Csehországban. A többi szállítási lehetőségnél megjelenik a szállítás, és azt kell kiválasztani, hogy az Ön számára működjön !!! Ingyenes szállítás csak postai rendelés és kártyás előre fizetés esetén érhető el. Ez a kedvezmény utánvétre nem vehető igénybe!!!

Fizetési átjáró: STRIPE

A kártyás fizetéshez a STRIPE fizetési átjárót használjuk, amely kompatibilis minden fizetési kártyával - Visa, Maestro és Mastercard. Lemondás esetén 5 € díjat számítunk fel akkor is, ha nem fogadják el. A kártyás fizetés megtérül! CÍK – nincs több kattintás, fizetés közvetlenül a rendelés elkészítésekor!

Menü bezárása
hu_HUHungarian
×

Kosár